Kumppanit

Pääyhteistyökumppanit


 

Suomen kokenein ja suurin yrittäjätutkintojen järjestäjä on mukana sparraamassa yrittäjiä kasvuun. Asiantuntijamme tuntevat yrittäjien haasteet ja antavat vauhtia yrityksesi kehittämiseen.

 

Lakeusrekry Oy on henkilörekrytointeihin, uudelleensijoituspalveluihin sekä henkilöstön valmentamiseen ja HR-prosessien kehittämiseen erikoistunut ammattimainen asiantuntijayritys.

 


Yhteistyökumppanit

 

PwC - kestävän kasvun kumppani. Autamme asiakasyrityksiämme kasvamaan, kehittymään, toimimaan tehokkaasti sekä raportoimaan luotettavasti.

 

Osakassopimus, osakeanti, tavaramerkki… Vauhti ja menestys aiheuttavat vaarallisia tilanteita. Hoida sopimuksesi kuntoon ja hallitse yrityksesi oikeudellisia riskejä heti alkumetreiltä.


 

Haluamme vauhdittaa suomalaisten yritysten kasvua. Tarjoamme ratkaisuja esimerkiksi yrityksen kasvun, kansainvälistymisen sekä yritys- tai vientikaupan rahoittamiseen. Mielestämme yksikään kannattava hanke ei saa jäädä rahoittamatta!

Ilkka-Yhtymä on asiakaslähtöisesti ja luotettavasti toimiva pohjalainen viestintäyhtymä, joka tuottaa taloudellista ja henkistä lisäarvoa sidosryhmilleen.

Innostuksesta menestykseen!

KPMG:n kautta saat niin tilintarkastus- kuin vero-, laki- ja neuvontapalvelut paikallisesti, valtakunnallisesti ja kansainvälisesti. Asiakaslähtöiset ja kustannustehokkaat kokonaisvaltaiset ratkaisut kehittyvän yrityksen tarpeisiin.

 

 

 

 

Menestys kuuluu kaikille! Sedu Aikuiskoulutus on kymmenien vuosien ajan kulkenut yritysten rinnalla ja nyt tarjoamme osaamistamme ja tukeamme juuri sinulle!

Nordea 

 

 

Haluamme auttaa yrityksiä ja tarjota heille sopivia pankkipalveluja, kun he pyrkivät saavuttamaan tavoitteitaan.

Toimintamme perustuu vahvoihin asiakassuhteisiin. Osaava ja sitoutunut henkilöstö sekä sen kyky tarjota erinomaisia asiakaskokemuksia on vahvuutemme. Paikallinen henkilöstö auttaa niin pientä kuin suurtakin yritystä kasvun tiellä.

LähiTapiola Etelä-Pohjanmaa 

LähiTapiola Etelä-Pohjanmaa on vakuuttavasti mukana tukemassa yritysten menestystä Etelä-Pohjanmaalla. Tarjoamme toimivat ratkaisut yritysten henkilöriskien sekä omaisuuden ja liiketoiminnan riskien hallintaan. Vakuutusasiantuntijamme palvelevat lähellä yritystäsi, henkilökohtaisesti ja kaikissa kanavissa.