Kasvutarinoita

 

Start Up -voittaja 2014 Mikko Joensuu, Haituva Innovations Oy:

 

"Olemme saaneet kilpailun aikana arvokasta sparrausta, valmennusta kukin omaan liiketoimintaamme."

 

Start Again -voittaja 2014 Iiro ja Ilkka Takala, Oivarauta Oy:

 

"Monet yrittäjät ajattelevat, että he hallitsevat itse kaiken ja yrittävät mennä yksin omin voimin eteenpäin. Olen itse sitä koulukuntaa, että tykkään verkostoitua muiden alan toimijoiden kanssa ja hakea sieltä vinkkiä. Sitä lähdimme tästäkin kilpailusta hakemaan. Sparraajan pitää haastaa minua tekemään tosissani sekä helpompia että hankalampia asioita."

 

Start Up -voittaja 2013 Akiliina Olkkola, Vision Bear Oy:

 

"Kun kuuntelin toisia yrittäjiä, tunsin että kuulun tähän joukkoon. Sekin on tärkeää, että yrittäjä löytää oman viiteryhmänsä. Tärkeintä oli kokea, että muut tunnistavat visioni ja näkevät mahdollisuuteni. Tämä on ollut kivinen polku. Olen kamppaillut paljon sen kanssa, että visioni nähtäisiin ja tunnustettaisiin. Julkinen tunnustus ei muuta minun polkuani, mutta tekee siitä valoisamman. En koe olevani enää niin yksin."

 

Start Again -voittaja 2013 Juha Nisula, JPT-Industria Oy:

 

"Esitin kilpailun sparraajille kasvuajatuksiani. He tekivät kysymyksiä, joita en ollut edes ajatellut. Oli tärkeää saada kritiikkiä ja vastakaikua sparraajilta. Koin että sain heidän luottamuksensa ja että he ymmärsivät meidän pointin. Tällaisia kilpailuja yritykset tarvitsevat. Uskon että yritysten kasvuun liittyy aika samantapaisia ongelmia, ja että kasvuyrittäjä hyötyy toisten, kokeneiden yrittäjien tiedoista. Varsin tärkeä on kysymys: Miten toimit tulevaisuudessa saavuttaaksesi jotain?"