Ajankohtaista

Piia-Pauliina Majamäki: Ilkan sanomalehtimainos kasvoi mainosverkoksi


20.09.2015

Perinteiset sanomalehtitalot ovat uudistuneet muuttuvan maailman mukana, eikä Ilkkakaan ole enää ”pelkkä paperilehti”. Sanomalehti Ilkka on toki edelleen maakunnan ykkösmedia uutistuotannossa, mutta uutisten lukemiseen voi jokainen valita itselleen mieluisimman laitteen;:älypuhelimen, tabletin, kannettavan tietokoneen tai perinteisen paperisen käyttöliittymän. Asiantunteva ja riippumaton toimituksemme huolehtii kattavan uutistuotannon sekä verkkoon että painettuun lehteen nopeasti ja luotettavasti.

 

Uutistuotannon lisäksi tehtävänämme mediatalona on palvella yritysasiakkaitamme markkinoinnin ja mainonnan ratkaisuissa. Ilkan mainosverkolla tavoitat halutessasi jopa kaksi maakuntaa, sillä tuoteperheeseemme kuuluvat pääasiassa Etelä-Pohjanmaalle jaettavan Ilkan ja Eparin lisäksi myös Pohjanmaan omat lehdet Pohjalainen ja Ikkuna. Kontaktipintaa lisäävät vielä kaikkien lehtiemme vireät verkkopalvelut, jolloin mainoksesi tavoittaa jopa sadattuhannet potentiaaliset asiakkaat!

 

Kiinnostuitko? Haluatko kuulla lisää? Kutsu meidät käymään, niin etsitään Ilkan mainosverkosta juuri Sinulle sopivin ratkaisu.

 

 

Piia-Pauliina Majamäki

Myynti- ja markkinointipäällikkö
Sähköiset tuotteet
puh: (06) 2477 315
gsm: 050 350 4007
email: piia-pauliina.majamaki@i-mediat.fi
www.ilkka.fi
www.pohjalainen.fi 


Takaisin uutisiin