Ajankohtaista

Grow Up käynnistyy uudistuneena kasvua tavoitteleville yrityksille


15.08.2016

 

Grow Up -kasvuyrityskilpailu on käynnistymässä jo neljättä kertaa Etelä-Pohjanmaalla


Grow up tarjoaa kasvua hakeville yrityksille mahdollisuuden innostua kasvusta, hankkia tietoa ja löytää uusia työkaluja oman yrityksensä kasvupolulle. Kaikki kilpailijat saavat mahdollisuuden palautekeskusteluun riippumatta siitä, miten he sijoittuvat itse kilpailussa.

 

Grow Up -kasvuyrityskilpailu sopii yrittäjille, jotka haluavat varmistaa, että ovat tekemässä oikeita asioita kasvunsa vauhdittamiseksi.

Vain yksi kilpailusarja


Tänä vuonna Grow Upissa on vain yksi varsinainen kilpailusarja. Se on tarkoitettu kaikille kasvua tavoitteleville yrityksille. Kilpailusarjaan ovat tervetulleita myös kaikki entiset kilpailijat, jotka eivät ole edellisinä vuosina sijoittuneet finaaliin asti. Kilpailun voittaja saa 4000 euron rahapalkinnon. Lisäksi finalistit saavat muita palkintoja ja etuja. Uutuutena SeAMKin liiketalouden 2 vuoden opiskelijat valitsevat myös oman suosikkiyrityksensä, joka saa 1000 euron rahapalkinnon.

Valmennus keskiöön


Kasvukilpailun järjestäjät ovat uudistaneet kasvukilpailuohjelmaa niin, että kilpailijoilla on aiempaa enemmän aikaa keskustella valmentajien kanssa oman yrityksensä kasvuun liittyvistä kysymyksistä. Samalla sparrauksen luonne muuttuu aiempaa keskustelevammaksi. Finalisteilla on mahdollisuus esittää asiantuntijoille yrityksensä kasvuun liittyviä kysymyksiä ja pohtia myös huolenaiheita, jotka liittyvät esimerkiksi rahoitukseen, kansainvälistymiseen tai rekrytointiin.

Aiemmille finalisteille omaa sparrausta


Kolmena aikaisempana vuotena osallistuneille finalisteille tarjotaan Grow Up -tapahtumien yhteydessä räätälöidympää sparrausta. Heidän kanssaan keskustellaan siitä, miten bisnes on kehittynyt, millaisia kasvun haasteita he ovat kohdanneet ja mitkä voisivat olla seuraavat askelmat.

Kilpailuun ilmoittautuminen on jo alkanut. Ilmoittautumaan pääsee osoitteessa www.kasvukilpailu.fi. Ilmoittautua voi 23.9. asti.

Grow Up -kasvuyrityskilpailu on osa Etelä-Pohjanmaan Kasvuyrittäjäfoorumin toimintaa. Kasvuyrittäjäfoorumi on alueen elinkeinovaikuttajista koostuva yhteistyöelin, jonka tehtävänä on edistää alueen kasvuyrittäjyyttä. Kilpailuohjelman toteuttaa erillinen työryhmä.

Grow Up 2016 -kasvuyrityskilpailun työryhmässä ovat mukana
Pertti Kinnunen, Etelä-Pohjanmaan Kauppakamari (puheenjohtaja)
Tommi Ylimäki, Etelä-Pohjanmaan Yrittäjät
Minna Sillanpää, Etelä-Pohjanmaan Yrittäjät
Vesa Tiensuu, Etelä-Pohjanmaan Yrittäjät
Hannu Saari, Tekes
Kari Rintala, Etelä-Pohjanmaan ELY-keskus
Arto Kohtala, Mainostoimisto Semio
Mikko Isoniemi, Myynninmaailma Oy
Elina Varamäki, Seinäjoen Ammattikorkeakoulu
Tapio Seppä-Lassila, Into Seinäjoki Oy
Erkki Petäjä, Solutum Oy
Iina Åman, Viestintätoimisto Tenho

LISÄTIEDOT:
Toimitusjohtaja Pertti Kinnunen, Etelä-Pohjanmaan Kauppakamari
pertti.kinnunen@kauppakamari.fi / 040 534 0875


Takaisin uutisiin