Ajankohtaista

Grow Up -kasvukilpailun vuoden 2016 ilmoittautuminen on käynnissä


19.08.2016

 

Ilmoittautuminen on auki sekä täysin uusille mukaan ilmoittautuville yrityksille että aiemmin kisassa mukana olleille. 

 

Oletko osallistunut aiemmin? Kyllä, voit tulla mukaan myös tänä vuonna.

 

Grow Up -työryhmän 2016 puheenjohtaja Pertti Kinnunen Etelä-Pohjanmaan Kauppakamarilta kutsuu mukaan uudistuneeseen kilpailuun ja sparrausprosessiin.

 

- Liiketoimintasi saattaa olla kehittynyt yhtä positiivisesti kuin oli suunnitelmissa edellisen osallistumisen aikana tai saattaa olla että oletkin tehnyt uusia linjauksia ja lähtenyt eri tavalla viemään bisnestä eteenpäin kuin silloin ajattelit. Tai voi olla niinkin että olosuhteet eivät ole olleet suotuisat ja liiketoiminta on edelleen samoissa vaiheissa kuin edelliskerralla, Kinnunen sanoo.

- Koska edellisvuosien sparrausosallsitujana olet jo aiemmin esitellyt yrityksesi ja toimintasi on jo jollain tavalla tuttua meille, on tapaamisten tarkoitus toimia hieman eri tavalla kuin edelliskerralla. Nyt myös sinä saat tehdä meille mahdollisimman kiperiä kysymyksiä. Kysymykset voivat liittyä toimintaasi ja sen kehittämiseen lähes mistä näkökulmasta tahansa.

 

Sparrausryhmä laitetaan töihin:

- Osaan saattaa olla hyviä vastauksia valmiina, jokin kysymys saattaa jäädä meille kotitehtäväksi, ja siihen palataan myöhemmin kun olemme perehtyneet asiaan tarkemmin, Kinnunen kertoo.

 

Näin Grow up etenee:

 

1. Ilmoittaudu verkkosivujen kautta: www.kasvukilpailu.fi

2. Esittele liikeidean pienemmälle ryhmälle. Jo tässä voi tehdä kysymyksiä meille, eikä tarvitse vain itse olla äänessä.

3. Finaaliin valitaan viisi yritystä, jotka esittäytyvät isommalle joukolle. Tässä ei tehdä kysymyksiä puoleen eikä toiseen.

4. Finaali-päivänä on kierros viidessä eri sparrausbokseissa, joissa nyt on pääosassa osallistujayritysten tekemät kysymykset ja sparraajien ohjeet bisneksen edistämiseksi.

5. Palkintojenjako.

 

Katso aikataulu sivultamme. Tervetuloa mukaan!

 


Takaisin uutisiin